United States of America

DE CE SA ALEGI OGLINDA LED O’VIRRO?

Oamenii care s-au privit cel putin o data intr-o oglinda cu iluminare LED, stiu DE CE si ori de cate ori se privesc intr-o oglinda simpla, le lipseste lumina integrata.

Cand lumina LED este integrata in oglinda, fata ta este iluminata uniform, fara umbre nedorite, ce iti permite sa aplici un machiaj perfect sau sa te barbieresti fara a scapa un fir. Reflexia ta perfecta e in oglinda OVIRRO.

 • Durabile –foaia oglinzii de calitate inalta, de 4mm, ce asigura reflexii nedestorsionate si rezistenta mai mare la oxidare si uzura.
 • Iluminare uniforma si puternică, indiferent de forma si design (900 lm/m)
 • Lumina asemanatoare celei naturale - temperatura de culoarea a luminii, de baza, este 6000k, dar aveti opțiunea de a alege altă temperatură
 • Rezistente - 50 000 h perioada de functionare  a LED-ului, ce inseamna 30 de ani, a cate 5 h pe zhi, 365z pe an!
 • Eficiente energetic – consum mediu de 9 w/h pe metru de banda led
 • Functionalitate sporita prin opțiuni suplimentare: dezaburire, senzor de miscare, butoane touch, iluminare suplimentara, rama de inox, culori rame.
 • Dimensiuni si forme personalizate
 • Marginea prelucrata - cant lustruit sau fațetat.
 • Intreaga construcție a oglinzilor, impreuna cu fata oglinzii, are 25 mm, sticla fiind de 4 mm, obtinandu-se un spatiu minimal dintre fata oglinzii si perete.
 • Sigure- carcasa din plastic ascunde orice detaliu tehnic, garantand siguranta functionarii intregului sistem, protejandu-ul de umezeala, praf si accesul copiilor.
 • Ambalare sigura, ce permite transportarea oglinzilor intacte.
 • Livrare pana la usa.
 • Montare ușoară in 4 pasi.
 • Ecologice – fără cupru și plumb ce corespund

DIMENSIUNILE PERSONALIZATE

De ce sa mergi la compromise si sa instalezi oglinzi care nu se potrivesc dupa dimensiuni spatiului tau, cand noi putem raliza la comanda, oglinda cu deimensiuni EXACT de care ai nevoie. Indica-ne dimensiunea dorita si noi o fabricam cu precizie.

TEHNOLOGIA LED

In timp, am dezvoltat propria tehnolgie de producere a olginzilor, în special celor cu iluminare LED. Modul de refractie centralizat creaza o iluminare uniforma si puternica. Funcționalitatea acesteia depinde de calitatea ledului folosit, de densitatea liniara a diozilor, de modul de fixare. Utilizam LED-uri care genereaza o iluminare puternica, deci functionala, in comparatie cu alternativele mai ieftine de pe piata.

Optand pentru o oglinda ce are un pret mai mic, riscati sa aveti o iluminare doar decorativa, indiferent de modelul si design-ul acesteia.

GROSIMEA CONSTRUCTIEI

Intreaga constructie, impreuna cu fata oglinzii, are 25 mm, sticla fiind de 4 mm, obtinandu-se un spatiu minimal dintre fata oglinzii si perete, in comparatie cu unele modele de pe piata, care au o grosime de 35 mm sau chiar 60 mm.  Carcasa din plastic ascunde orice detaliu tehnic, garantand siguranta functionarii intregului sistem, protejandu-ul de umezeala, praf si accesul copiilor.

SIGURANTA si EFICIENTA ENERGETICA

Toate produsele O’VIRRO au sursa de alimentare de 12 V, fiind sigure în utilizare în camerele de baie, comparativ cu majoritatea oglinzilor care sunt alimentate direct cu 220 V. De ce sa va multumiti cu o oglinda conectata la tensiune inalta, daca puteti avea o oglinda complet sigura de 12volti?

În plus oglinzile O’VIRRO sunt econome: consum mediu de 9 w/h/m de banda LED

Oglinzile noastre sint produse dupa standart IP44.

CALITATEA OGLINZII

Foaia oglinzii e de calitate inalta si asigura reflexii nedestorsionate.

Oglinzile O’VIRRO rezista la oxidare si uzura.

UNDE POT FI INSTALATE oglinzi LED ?

Cele 50 de modele de oglinzi led sunt potrivite ca oglinda in baie, oglinda in dormitor. Dimensiunile mari de oglinzi sunt recomandate in holurid, dressinguri. Potrivite practic oricarui stil de interior, avand posibilitatea de a fi customizate, oglinzile led  sau oglinzile led cu rama  va vor infrumuseta interiorul Dvs.

Daca mai aveti intrebari despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

 

Share
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii