United States of America

Tehnologii, Functionalitate, Garantie, Livrare

Va oferim posibilitatea sa gasiti oglinda  care va reprezinta. Deosebita, unica, prin stilul si functionalitatea sa.

Toate produsele noastre sunt realizate pe baza de comanda speciala. Fiecare produs comandat se executa special pentru Dumeavoastra. De aceea timpul de  livrare a produsului  este de 3-6 saptamani.

Tehnologii avansate 

Oglinizile revolutionare cu sisteme de iluminare din spatele oglinzii, va asigura o vizibilitate si o claritate superioară fata de sistemele de iluminare in care sursele de lumina sunt pozitionate pe mijlocul tavanului. Oglinzile cu iluminare LED pentru camerele de baie, holuri, livinguri si dormitoare, sunt oglinzi ce garanteaza reflexii nedistorsionate si au o rezistenta mai mare la oxidare si la uzura mecanica, fata de o oglinda obisnuita.  O’VIRRO ofera acum posibilitatea realizarii oglinzilor dupa propriile dimensiuni si design, iar LED-urile O’VIRRO au o perioada de functionare de 50 000 h.

Functionalitate Sporita

Puteti opta pentru una sau mai multe optiuni suplimentare ale oglinzilor, cum ar fi dezaburirea, iluminarea suplimentara, senzor de miscare, buton touch, buton touch dublu, rama de inox. Sa alegeti culoarea ramei oglinzii. Toate aceste optiuni sporesc functionalitatea oglinzilor, depasind simpla sa functie de baza.

Garantie

Garantam ca LED-urile, senzorul si transformatoarele vor functiona impecabil cel putin 3 ani. Daca sistemul de iluminare nu functioneaza perfect, contactati-ne si in 3 saptamani acesta va fi inlocuit.

Livrare gratuita

Oferim livrare sigura si gratuita a produselor noastre, pe intreg teritoriul al Romaniei, Ungariei si Republicii Moldova. De asemenea livram produse pe intreg teritoriul UE ( va rugam sa ne contactati).

Atentie! Livrarea se efectuează cu serviciul "deschidere colet" selectat. Clientul este obligat sa verifice integritatea fizica a produsului inainte de semnarea (prezentarea unui cod special, sau orice alta modalitate de accept al produsului) actului de receptie. Acceptul prdusului in forma scrisa, prin enuntare a unui cod special, sau sub oricare alta metoda, rezulta in transferul responsabilitatii asupra integritatii fizice a produsului de la curier catre client .

Veti primi produsul in timp de 3-6 saptamani de la confirmarea comenzii.  In acest rastimp noi confectionam si va livram oglinda

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii