United States of America

Plata, livrarea si returnarea produselor

Livrarea

Oferim livrare sigura si gratuita a produselor noastre, pe intreg teritoriul al Romaniei, Ungariei si Republicii Moldova

Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate aveti la dispozitie mai multe optiuni: plata cu card bancar, transfer bancar sau plata ramburs (doar pentru produsele din categoria Livrare Express).

Termeni de livrare

Veti primi produsul in timp de 3-6 saptamani de la confirmarea comenzii. Toate produsele noastre sunt realizate pe baza de comanda speciala. Fiecare produs comandat se executa special pentru Dumeavoastra .Doar produsele din categoria Livrare express si Lumini se livreaza timp de 48 de ore. Acesta este timpul necesar ca sa confectionam si sa livram oglinda personalizata.

Garantie

Garantam ca LED-urile, senzorul si transformatoarele vor functiona impecabil cel putin 3 ani. Pe timpul garantiei, la aparitia unor posibile defectiuni si dupa constatare autorizata, se va lua decizia de reparatie sau schimb cu un produs similar nou produs.

Marimi atipice

Putem produce o oglinda de marime atipica, daca aceasta nu depaseste 2.7m(latime) x 2,1m(inaltime), in dependenta de model. Pentru a discuta comanda, va rugam sa ne contactati.

Mecanisme durabile

Toate dispozitivele de fixare sunt din aluminiu, rezistente in incaperi umede, conform IP44

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii