United States of America

Fizetés, szállítás és termékek visszajuttatása

Kézbesítés

Ezen az oldalon megrendelt Termékek szállítása Románia, Magyarország és Moldova területén történik.

A szállítmányokat az eladó döntése alapján választott futárokon keresztül lehet elvégezni.

A szállítási költségeket a termék ára tartalmazza. A megrendelés kitöltésével és elhelyezésével Ön elfogadja, hogy ezeket a díjakat a együtt fizessék.

Szállítási feltételek

A terméket a megrendelés megerősítésétől számított 3-4 héten belül kapja meg. Minden termékünk egyedi megrendelés alapján készül. Minden megrendelt terméket kifejezetten az Ön számára készítjük, és csak az Expressz szállítás és a Lámpák kategóriába tartozó termékeket szállítjuk 48 órán keresztül. Ez az idő szükséges az egyedi tükör elkészítéséhez és kézbesítéséhez.

Garancia

Garantáljuk, hogy a LED-ek, érzékelők és transzformátorok hibátlanul működnek legalább 3 évig. Ha a világítási rendszer nem működik tökéletesen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és 3 hét alatt kicseréljük.

Atipikus méretek

Készítünk atipikus méretű tükröt, ha a modelltől függően nem haladja meg a 2,7 m (szélesség) x 2,1 m (magasság) méretet. A megrendelés megbeszélése érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fenntartható mechanizmusok

Minden rögzítő anyag alumíniumból készül, amely soha nem rozsdásodik.

A cookie-kat a jobb böngészési élmény érdekében használjuk. A navigáció folytatásával elfogadja a cookie-k használatát. részletek