United States of America

Felhasználási feltételek

Altalanos szerzodesi feltetelek

Informaciok az O’VIRRO.ro online aruhaz weboldal tulajdonosarol

Az online aruhaz a www.OVIRRO.ro honlap uzemelteti, amely az Briomax Grup Pro Romaniai, Brassoi ceg tulajdona.

A szekhely cime

ROMANIA , BRASSO,

Kozep utca 81 sz.

Nyilvantartva: brassoi cegbejegyzesi hivatalban

Cegjegyzekszam: RO35074728

Roman adoszam: J08/1609/2015 

A kovetkezokben az O’VIRRO ceg tulajdonoskent is van megnevezve.

Az online aruhaz az itt ismertetett szerzodesi feltetelek szerint mukodik, kiegeszitve az erre alkalmazando torvenyekkel.

A szerzodesi feltetelek alkalmazasa, modositasa es frissitese:

A webhelyen valo navigalas es az online aruhaz hasznalata a feltetelek teljes elfogadasat jelenti.

A webhely felhasznaloja es / vagy az Ugyfel kijelenti, hogy teljes mertekben megerti es elfogadja az alabbiakban bemutatott Altalanos Szerzodesi Felteteleket.

Briomax Grup Pro SRL fenntartja maganak a jogot, hogy egyoldaluan modositsa a webhelyen talalhato informaciokat, valamint barmikor frissitse a jelen Altalanos Szerzodesi Feltetelek szerint elozetes ertesites nelkul.

A Feltetelekben hasznalt kifejezesek meghatarozasa

Ugyfel - A 18 even feluli termeszetes szemely, vagy adott esetben a jogi szemely aki szamlaval rendelkezik, vasarlasi megbizast hajt vegre, es igy az Elado reszekent Vasarlokent. A Vasarlasi szerzodes elektronikus formaban, az online aruhazban ertekesitheto termekek elektronikus formaban tortenik.

Rendeles

Elektronikus dokumentum, amelyen keresztul az Ugyfel az eladonak hatarozott es visszavonhatatlan szandekat fejezi ki a kivalasztott termekek megvasarlasara.

Kerjuk, vegye figyelembe, hogy ezen az oldalon megjelenitett osszes termek specialis megrendeles alapjan keszul.

A termek idozitese a modelltol es tipustol fuggoen valtozik. A megrendelt termekeket a megrendeles visszaigazolasanak napjatol szamitott 3-4 heten belul szallitjuk.

Fiok

Webhely szakasz, amely tartalmazza az Ugyfelhez tartozo ervenyes e-mail cimet es jelszot, amely lehetove teszi a Rendeles elhelyezeset. A fiok az Ugyfel szemelyes adatait tartalmazza.

A szamla letrehozasakor az Ugyfel egyertelmuen beleegyezik a szemelyes adatainak feldolgozasaba.

Szerzodes

Eladas Szerzodes

Az Elado es az Ugyfel kozott tavkozben megkotott vasarlast elektronikus formaban objektumkent, a Rendelesben feltuntetett Termekeket, majd az Elado e-mailben megerositett, ,a Weboldalon feltuntetett es az Elado altal e-mailben visszaigazolt, az Ugyfel altal az Altalanos Szerzodesi Feltetelekben meghatarozott modon fizet.

Futarszolgalat

Specialis kiszallito, futarceg, amelyet az elado valaszt.

Hirlevel - tovabbito informacios eszkozok

Idoszakonkenti elektronikus informacios eszkoz (email vagy sms formajaban) az elado reszerol, amelyek az adott idoszakban promocios es/vagy kampanyban megjeleno termekekrol ertesitik az ugyfelet, anelkul, hogy az ugyfelet barmire is kotelezne.

Termekek

Tukrok, lampatestek, hozzavalok es dekoracios termekek, kategoriak szerint, ahogy a honlapon vannak feltuntetve:

Ledes tukrok, Dekor tukrok, Lampak es Express kezbesites, tekintettel arra, hogy ami az ugyfel altal megrendelesre kerult majd az elado altal a rendelest elfogadta, visszaigazolta.

Kerjuk, vegye figyelembe, hogy ezen a webhelyen kepviselt termekek kulonleges rendelesre keszulnek, es megfelelnek az alkalmazando jogszabalyok kovetelmenyeinek es eloirasainak.

www.ovirro.ro honlap

Felhasznalo - Barmely szemely, aki a honlapot latogatja, meg akkor is, ha semmi nem kerul megrendelesre.

Elado - Briomax Grup Pro S.R.L., 81 Kozep utca ceg, a Brasso kereskedelmi nyilvantartasaban.

RO35074728

Roman adoszam: J08/1609/2015

Online ertekesitesi politika

Az online aruhaz politika a 18 even feluli szemelyek szamara lett letrehozva, Romaniaban, Magyarorszagon es Moldovaban lakohellyel vagy lakcimmel, valamint Romaniaban es Moldovaban fo vagy masodlagos szekhellyel rendelkezo jogi szemelyek, amely eloirja a termekek Romania, Magyarorszag es Moldova teruleten torteno szallitasat. Az elado fenntartja az egyoldalu jogot a rendelkezesre allo termekek kivalasztasara, bizonyos termekek, meretek vagy szinek hozzaadasara vagy eltavolitasara, bizonyos reklamkampanyok letrehozasara vagy leallitasara barmikor, valamint a termekek aranak modositasat.

A webhelyhez es / vagy az online aruhazhoz valo hozzaferes bizonyos felhasznalokra vagy ugyfelekre korlatozhato, ha az online aruhaz / webhely tulajdonosa ugy erzi, hogy esszeru okkal feltetelezheto, hogy az a Felhasznalo / Ugyfel tevekenysege vagy magatartasa serto vagy jogserto.

Ezeket a feltetelek megszegese, csalasnak minosulo, vagy megsertik az alkalmazando jogot. A Felhasznalo / Ugyfel, akinek a hozzaferese a Webhelyhez vagy az online aruhazhoz korlatozott, a "Kapcsolattarto" reszben felsorolt ugyfelszolgalati keressel kerheto, hogy tajekoztassak a korlatozas okait.

A megrendeles letrehozasanak folyamata

Fiok letrehozasa

Adja meg az adatokat

Kotelezo a beleegyezes, elfogadas a szemelyes adatok feldolgozasahoz.

A megrendeles elhelyezesehez a Felhasznalonak regisztralnia kell es jelszoval vedett fiokot kell letrehoznia az ervenyes, szemelyes e-mail cim megadasaval es jelszo letrehozasaval. Hasonloan, a fiokban a Nev, Vezeteknev, Telefon, Szallitas cime szinten be lesz jegyezve. Facebook, Instagram es Google bejelentkezes is elerheto.

A felhasznalonak lehetosege van a jelszo visszaallitas keresere. A helyreallitas a felhasznalo altal regisztralt e-mailen keresztul tortenik. A visszaallitas utan a felhasznalo kap egy e-mailt, amely a jelszo megujitasara szolgalo hivatkozast tartalmazza. A hivatkozas eleresevel az atiranyitas a helyszinen tortenik, ahol ket mezo van az uj jelszo letrehozasahoz es ismetlesehez.

A termekek kivalasztasa es felvetele a bevasarlokosarba.

A kivant termek kivalasztasa utan az Ugyfelnek ki kell valasztania a "Kosarba helyezes" opciot, amely utan a Termek automatikusan hozzaadodik a "Bevasarlokosarhoz", melynek ikonja az jobb oldal felso sarkaban lathato navigacios savon lathato. Az Ugyfel mindig ellenorizheti a bevasarlokosarat. A "Kosar ellenorzese" az ikonra kattintva tortenik, amely egy kulon ablakot nyit meg, amely megmutatja az Ugyfel altal kivalasztott termekeket.

A "Kosar" megtekintese

Az "opcio" kivalasztasaval megnyilik egy olyan oldal, amelyben az Ugyfelnek meg kell adnia az osszes adatot a tranzakcio befejezesehez es a Termekek kezbesitesehez, a szallitasi mod es a fizetesi mod kivalasztasaval.

Kerjuk, vegye figyelembe, hogy ezen a webhelyen kepviselt termekekre kulon megrendeles vonatkozik. A termek idozitese a modelltol es tipustol fuggoen valtozik. A megrendelt termekeket a megrendeles visszaigazolasanak napjatol szamitott 3-4 heten belul szallitjuk.

Az elfogadott fizetesi modok a kovetkezok:

Kartyas fizetes (az Ugyfelnek kartya tipusokat kell elfogadni)

Keszpenzes fizetes az Express Szallitasi kosarbol rendelt termekekre, a termek kezbesitesekor tortenik.

Banki atutalas

A rendeles befejezesehez kattintson a "Rendeles elhelyezese" ikonra. A kovetkezo lepes a fizetes. Rendelje meg a termekeket az osszes szukseges informacio megadasaval a valasztott modszer szerint, kozvetlenul a megrendeles befejezese es elhelyezese utan, kulonben a megrendeles nem tekintheto megfelelonek, es nem kerul feldolgozasra, es az Ugyfelnek ujra kell kezdenie az eljarast, kiveve, amikor az ugyfel fizetest ker.

A fizetesi megbizas modositasa / leallitasa

A megrendeles barmely szakaszaban a fizetes megtortenteig, az Ugyfel modosithatja es / vagy elhagyhatja a megrendelest. Az elhagyott rendeles nem kerul feldolgozasra, es nem vezet semmilyen kotelezettsegre az online aruhaz tulajdonosa fele. A megbizas elhelyezese es a fizetes vegrehajtasa utan azonnal torolje a megrendelest, amig meg nem kapja a megrendeles visszaigazolo e-mailt. Ezt az opciot ugyanazon feltetelek mellett, telefonon vagy e-mailben lehet megtenni, a webhely "Kapcsolat" reszeben talalhato elerhetosegek segitsegevel. A megrendeles torleset az Elado e-mailben megerositi. Az igy megszuntetett megrendeles eseten nem keletkezhet semmilyen kotelezettseg az Eladora tekintve, amennyiben az Elado nem gyujti az arkepzesi es szallitasi dijakat. A vasarlasi ar / dij beszedese eseten a megrendeles visszavonasatol szamitott 21 (huszonegy) napon belul visszakuldik az Ugyfelnek.

A Megrendeles befejezese es elhelyezese utan az Ugyfel a regisztralaskor megkapja a megrendeles visszaigazolasat. A visszaigazolas tartalmazza a termekek osszefoglalasat, az arak osszegzeset  es a fizetesi modot, valamint a cimet es a szallitasi modot. A megrendeles visszaigazolasaig az online aruhaz tulajdonosa nem rendelkezik az ugyfellel szembeni szallitasi kotelezettseggel.

Miutan megtortent a megrendeles, e-mailben visszaigazolast kap, es telefonon keresztul az ertekesitesi vezetonk kapcsolatba lep a Vevovel.

Bar az aruhaz tulajdonosa folyamatosan biztositja, hogy a Webhelyen minden olyan termek rendelkezesre alljon, amely meg van jelolve, lehetnek kiveteles helyzetek (peldaul egyideju megrendelesek eseten, az online aruhaz menedzsmentjeben elofordulo technikai hibak eseten stb.), ebben az esetben a termek azonban nem erheto el, igy a megrendeles nem fogadhato el.

Ilyen helyzet eseten az Ugyfel e-mailben ertesul.

Ha a megrendelest barmilyen okbol nem lehet elfogadni, az Ugyfel tajekoztatast kap, ami az online aruhaz tulajdonosa kizarolagos felelossege.

Rendelesi allapot, helyzet

A tukrok eseteben a megrendeles allapotarol, az ugyfelet e-mail-en ertesitik:

Rendeles megerositese

A gyartasban

Keszen all a szallitasra

A futarszolgalatnak tovabbitott

A tozsdei termekek eseteben ugyanazok a rendelesi allapotok lesznek elerhetok, kiveve a "gyartasi folyamatban".

Minden alkalommal, amikor a megrendeles megvaltoztatja helyzetet, akkor e-mailt kuldunk a vevo e-mail cimere.

Az ar

Az ar minden termekre adott. A feltuntetett ar tartalmazza az AFA-t (az alkalmazando jogszabalyokban meghatarozott aron) es tartalmazza a szallitasi adokat.

Az ar a helyszinen, azon orszag penznemeben jelenik meg, ahol az ugyfel bejelentkezik. A termekeket forintban fizetik, az arak az arfolyamtol fuggoen valtozhatnak.

A vegleges ar forint akkor jelenik meg, ha a megrendeles a kosarba kerul. A kitoltott es elhelyezett megrendelesben feltuntetett ar, amint ezt a megrendeles visszaigazolo e-mailben megerositette, az a megadott ar, amelyet az Ugyfel koteles kifizetni a megrendelt termeket. A kitoltott, elhelyezett es megerositett rendelesben feltuntetett ar nem valtozik, fuggetlenul attol, hogy az LPP RO az adott pillanatban bizonyos promocios kampanyokat hajt-e vegre- ugyanarra a termekre, vagy megvaltoztatja az arat.

Szamlazas es fizetes

A Fiok regisztraciojaban megadott adatok alapjan az online aruhaz tulajdonosa elektronikus formaban kiallitja a szamlat az Ugyfelnek, es elkuldi az Ugyfelnek, az Ugyfel altal megadott e-mail cimre. Az Ugyfel kijelenti, hogy megerti es elfogadja ezt a szamlazasi modszert.

A fizetes csak a kivalasztott modon tortenhet, nevezetesen:

- Keszpenzben, a csomag kezbesitesekor (az Expressz szallitasi kategoriaba tartozo termekek eseteben). A megrendelt termekeket tartalmazo csomag kezhezvetele utan a futarnak fizetik ki. Javasolt (de nem feltetlenul), hogy pontos, kiszamolt penzosszeg legyen a Vasarlonal

- Bankkartya fizetes

- Banki atutalas

Kartyajat / szamlajat csak a megrendeles befejezese es elhelyezese utan terheli meg. Biztonsaga erdekeben minden tranzakcio titkositva van. A kartya tranzakcio jovahagyasanak idopontjaban a fizetesi osszeg azonnal le van tiltva a kartyan / szamlan, es levonodik a szamlajarol, ha az elado e-mailben elkuldi a megrendeles megerositeset. Ha barmilyen okbol a kartya tranzakcioja nem sikerul / nem teljesul, a megrendeles automatikusan torlodik, es a bolt tulajdonosa nem koteles Onnek ervenyes fizetesi modot adjon a megrendelesi folyamatban bemutatottak szerint.

Minden olyan esetben, amikor a fizetes online tortenik, a banki dijak (pl. Atutalas, deviza stb.) az On felelossege, es nem szerepelnek az ar / szallitasi dijban. Ezekrol a dijakrol tovabbi informacioert forduljon a fizetesi szolgaltato / szolgaltato kibocsato bankjahoz

Nem elfogadott a fizetes ajandekkartyaval vagy bevasarlokartyaval, kupon.

Kerjuk, vigyazzon az adathasznalatra, e-mailekre!

A Briomax Grup Pro SRL soha nem fogja kerni, hogy e-mailben vagy telefonon adja meg a banki adatait, a kartya adatait vagy hasonlo informaciokat, es nem fogja telefonon keresztul felvenni Onnel a kapcsolatot, vagy nem kuld e-mailt egy masik bankszamlara fizetes vagy postai megrendelessel vagy mas hagyomanyos fizetesi modszerrel torteno fizetes keressel. Ha ilyen kerest kap, kerjuk, azonnal lepjen kapcsolatba velunk telefonon vagy e-mailben a Kapcsolat reszben megadott szamokkal / cimekkel.

Kezbesites

Ezen az oldalon megrendelt Termekek szallitasa Romania, Magyarorszag es Moldova teruleten tortenik.

A szallitmanyokat az elado dontese alapjan valasztott futarokon keresztul lehet elvegezni.

A szallitasi koltsegeket a termek ara tartalmazza. A megrendeles kitoltesevel es elhelyezesevel On elfogadja, hogy ezeket a dijakat a termek araval egyutt fizesse.

Miutan e-mailben megkapta a megrendeles visszaigazolasat, azt a futarcegnek kezbestjuk, es a futarceg megrendeles visszaigazolasatol szamitott 3–4 heten belul kezbesiti . A megrendeles helyzeterol e-mailben ertesitest kap. A megbizast a futarnak torteno kezbesitese utan e-mailben ertesitest fog kapni. Ha barmilyen okbol a fenti szallitasi hatarido nem teljesul, akkor e-mailben ertesitest kap, es tajekoztatja a tenyleges szallitasi idorol. A szallitashoz a futarceg elozetesen felveszi Onnel a kapcsolatot, ennek erdekeben az On elerhetoseget, az On beleegyezesevel szukseges a kiszallito ceggel tudatni. A megrendeles megerkezesekor ervenyes azonositot es az AWB / atveteli elismervenyt alairni.

Ha a csomagot ket kiserlet utan nem veszik at, a csomag visszakerul hozzank, az Eladohoz, viszont a visszaszallitas dija a megrendelot terheli.

Az ertekesites lezarasanak pillanata A tulajdonjog es a kockazat atadasa

Az adasveteli szerzodes akkor tekintheto lezartnak, ha az ugyfel e-mailben visszaigazolast kap megrendelesrol az eladotol. A webhelyen talalhato informaciok nem kepeznek elozetes szerzodest vagy mas kotelezettsegvallalast a Briomax Grup Pro S.R.L reszerol az ugyfel fele.

A termekek atruhazasa es a termekekre vonatkozo kockazatok a csomag kezbesitesenek idopontjaban ervenyesek, az ar es a szallitasi dijak teljes kifizetesevel.

Az ugyfel visszalephet a szerzodesbol egyoldaluan es indoklas nelkul a kezbesites napjatol szamitott 30 napon belul (a csomag kezhezvetelenek napja, amint azt az AWB / futarceg altal kiadott atveteli igazolas tartalmazza).

Ha ugy dont, hogy kilep a Szerzodesbol az Ugyfel, koteles legkesobb a csomag kezbesitesenek napjatol szamitott 30. naptari napon (az adott csomag kezbesitesenek napjatol es a hatarido eleresenek napjatol ertesiteni az Eladot 30 napig) az online visszatero urlap kitoltesevel az erre a celra fenntartott webhelyen.

A fenti idobeli es formai kovetelmenyeknek megfelelo visszavonas eseten az Ugyfel koteles visszakuldeni a Termekeket a megfelelo allapotban, amelyben beerkezett, modositatlan, tiszta (de nem tisztitott / mosott), nem mazolt es az osszes csomagolasban levo sertetlen cimkevel ellatott, sertetlen cimkek, amelyeken a visszavonasi hatarozat kihirdetesetol szamitott legfeljebb 14 (tizennegy) napon belul erkeztek be (az elallasi ertesites napja es a teljesites napja, figyelembe veve a) a kovetkezo modok segitsegevel:

-ha az osszes Termeket egyetlen csomagban visszakuldjuk, az ily modon torteno visszajuttatas futar / visszakuldesi koltsegektol mentes, ha az atvetel Romania teruleterol tortenik;

- az Ugyfel altal valasztott masik futar utjan, a Honlapon emlitett visszateresi cimre; ebben az esetben az Ugyfel Futar/visszakuldesi dij terheli.

-ha a termekkeszleteket szallitottak, akkor a teljes keszletet vissza kell kuldeni kezbesiteskor. Ha a kezbesiteskor ajandekot is kapott, azt vissza kell kuldeni. Barmely termeket vissza kell adni az osszes tartozekaval a megfelelo allapotban, ugyanugy mint a termeket.

Abban az esetben, ha a Termekeket a fentiekben leirtaknak megfeleloen nem adjak vissza, az Ugyfel viseli az ertekvesztest, megfeleloen csokkentve az Elado altal az Ugyfelnek visszakuldendo osszeget. Az Ugyfel felelos a Termekek ertekcsokkeneseert, ami a termeszetuk, jellemzoik es teljesitmenyuk meghatarozasahoz szukseges modon tortenik.

Visszatero termekek eseteben az Elado felulvizsgalja allapotat, hogy meggyozodjon arrol, hogy mennyire felelnek meg annak a beerkezesetol szamitott 14 (tizennegy) napon belul, amikor az Ugyfel e-mailben ertesitest kap a nem megfelelosegrol, a visszafizetendo osszeg csokkenteserol. Az ugyfel elfogadja ezt az eljarast es ennek kinyilvanitasa is szukseges.

Az Elado a Termekek es tartozekaik visszateritesenek napjatol szamitott 14 (tizennegy) napon belul a jelen Feltetelekben meghatarozott feltetelek mellett teriti meg az Ugyfelnek a megerkezett aron es az Ugyfel altal a Futarnak fizetett szallitasi dijat. Ha az Ugyfel bizonyos Termekeket megtart, es csak reszben vonja vissza a megrendelest, a szallitasi dijat nem teritik vissza.

Az Ugyfel altal a kezbesitesert fizetett ar es dijak visszafizetese ugyanugy tortenik, mint az osszegek megerkezese, kiveve a kezbesiteskor kapott keszpenzt, amely banki atutalassal lesz visszakuldte Ugyfel bankszamlajara, ami az kitoltott urlapon/ email-ben/ levelben lett feltuntetve.

A szallitott termekek eseteben az Elado a torveny szerinti garanciat nyujt, a termekeket ezzel kapcsolatban megfelelo tanusitvanyok kiserik (lasd itt)

A termekek megfelelosegere vonatkozo panaszok

Az online aruhazban forgalmazott termekek ujak, es hibatlanok.

Az ugyfelet arra kerjuk, hogy forditson figyelmet a dekorativ szinekre es a reszletekre (vonal, oldal vastagsaga, a fa vagy a feny szine), es vegye figyelembe azt a tenyt, hogy sajat szamitogepe / elektronikus keszuleke beallitasai miatt a szallitott termekek bizonyos szinei, valodi, kis reszletei eltereseket mutathatnak, osszehasonlitva azzal, amit az Ugyfel szamitogepes / elektronikus keszuleke a Rendeles elkeszitesekor mutatott. Ezeket a kulonbsegeket nem tekintjuk hibasnak.

Az ugyfel koteles a termek integritasat a szallitaskor ellenorizni, mielott a csomagot a futartol atvenne.

Ha a Termekek a kezbesitestol szamitott legkesobb 2 munkanapon belul elofordulo gyartasi hibakat allapit meg, vagy a torveny altal meghatarozott jotallasi idoszak alatt jelentkezo hibat az Ugyfel e-mailben kuldhet panaszt az alabbi szakaszban megadott cimre.

Kapcsolat vagy regisztralt levelben az atveteli elismervennyel, ugyanabban a szakaszban feltuntetett cimen, es kuldje vissza a Termekeket a jelen Feltetelek 11. pontjaban leirt eljarasnak megfeleloen.

Ha az Elado alapozottnak talalja az Ugyfel igenyet, a hibas termekek kicserelesere vagy ha nem tudja helyettesiteni, akkor az ugyfel a megrendeles utan 14 (tizennegy) napon belul visszakapja a termek arat es a szallitasi dijat.

Ha a koveteles megalapozatlannak bizonyul, az Ugyfel a termeket visszakuldi, ennek koltsegeit az Ugyfel fedezi, az Eladot viszont semmilyen kotelezettseg nem terheli.

A panasz rendezeserol es a korabban elfogadott megoldasrol az Ugyfel e-mailben ertesul a regisztraciokor megadott cimen.

Abban az esetben, ha az Elado megteriti az ar es szallitasi dijakat, a jelen Feltetelek 11. pontjanak rendelkezesei ennek megfeleloen alkalmazandok.

Felelosseg

Az elado felelossege

A Felhasznalasi Feltetelek es / vagy a Szerzodes szandekos vagy sulyos gondatlansaga eseten a Briomax Grup Pro S.R.L az online aruhaz eladojakent es tulajdonosakent felel a vesztesegekert, amelyek kozvetlen es esszeruen elorelathato kovetkezmenyei lehetnek.

Mindenesetre (kiveve a szemely eletenek es / vagy integritasanak karosodasaert fennallo felelosseget), a Megrendelessel kapcsolatban felmerult vesztesegek vagy karokert az Ugyfellel szemben fennallo maximalis felelosseg az adott Rendeles teljes arara korlatozodik.

Az elado nem vallal felelosseget a szamitogep / ugyfel szamitogepenek szamitogepes virusokkal torteno megfertozeseert, a szamitogepes tamadasokert, a felhasznaloi / ugyfeladatok elveszteseert, vagy a hozza tartozo hardverek vagy szoftverek karosodasaert.

Tovabba az a Briomax Grup Pro S.R.L nem felelos az e-mailek adathasznalataert vagy a partner linkekert, amelyek barmikor megjelenhetnek a webhelyen.

Felhasznalo / Ugyfel felelossege:

A Felhasznalo / Ugyfel felelos a Szamla (felhasznalo / e-mail es jelszo) adatainak bizalmas kezeleseert, a fiok hozzaferes kezeleseert es a Fiokon keresztul folytatott tevekenysegert, valamint a Webhely navigacioert es a Partner linkekert . A Felhasznalo / Ugyfel kizarolagos felelosseggel tartozik az aruhaz tulajdonosa altal szolgaltatott osszes adat valossagaert / pontossagaert es integritasaert, valamint az altala okozott karokert, amelyek nem felelnek meg a jelen Felteteleknek es / vagy a Megallapodasnak.

Szellemi tulajdon

A webhely osszes tartalma, beleertve a logokat, grafikus abrazolasokat, kereskedelmi szimbolumokat, statikus / dinamikus kepeket, szoveget es / vagy multimedias tartalmat, az a Briomax Grup Pro S.R.L kizarolagos tulajdonat kepezi.

A Felhasznalo / Ugyfel nem jogosult masolni, reprodukalni, terjeszteni, kozzetenni, tovabbitani, modositani, modositani, felhasznalni, hivatkozasokat letrehozni, kozzetenni, tartalmaznia a Webhely barmely elemet a Felhasznalo / Ugyfel vagy harmadik fel barmely anyagaban. a Briomax Grup Pro S.R.L elozetes irasbeli hozzajarulasa nelkul, mint a termekmegallapodas megkotese / vegrehajtasa es az oldalon forgalmazott termekekrol valo tajekoztatas e tekintetben.

Abban az esetben, ha a Felhasznalo / Ugyfel minden informaciot vagy tartalmat kuld (beleertve a logokat, grafikus abrazolasokat, kereskedelmi szimbolumokat, statikus / dinamikus kepeket, szoveges es / vagy multimedias tartalmakat) az uzlet tulajdonosanak online, akkor ez nem jelent kotelezettseget a Briomax Grup Pro-ra LLC, kiveve, ha erre a felek elozetes irasbeli hozzajarulasa van.

A Felhasznalo / Ugyfel ezen Feltetelek es Feltetelek eleresevel erti es egyetert azzal, hogy kifejezetten tilos a Webhely es annak tartalmanak hasznalata a Felhasznalasi Feltetelekben kifejezetten megengedett celokra.

Termek promocio

A Termekek promociojahoz az uzlet tulajdonosa kozvetlenul vagy uzleti partnerein keresztul kuldhet Felhasznalo / Ugyfel hirleveleket, a Felhasznalo / Ugyfel altal szolgaltatott adatok bizalmas jellegenek biztositasaval / betartasaval.

A Szamla letrehozasakor a Felhasznalo / Ugyfel lehetoseget kap arra, hogy hozzajaruljon a hirlevelhez, vagy megtagadja a hirlevelek fogadasat. Lasd ebben a tekintetben "Adatvedelmi iranyelvek.

A Felhasznalonak / Ugyfelnek jogaban all barmikor lemondani az eredetileg ajanlott opciorol, tobbek kozott a hirlevelben talalhato meglevo link hasznalataval, e-mail vagy telefonon torteno kuldesevel, a Webhely-kapcsolattarto reszben felsorolt adatok segitsegevel.

Titoktartas. Szemelyes adatok feldolgozasa

A Briomax Grup Pro S.R.L gondoskodjon arrol, hogy a Felhasznalo / Ugyfelek webhely-navigacio, a megrendeles elhelyezese es a szerzodes vegrehajtasa soran szolgaltatott adatokat, mind a sajat alkalmazottai, mind a kereskedelmi es felhatalmazott partnereik bizalmasan kezeljek.

Briomax Grup Pro S.R.L feldolgozza a Felhasznalok / Ugyfelek altal szolgaltatott szemelyes adatokat a roman, a magyar es a vonatkozo moldovai jogszabalyok rendelkezeseivel osszhangban.

Az osszes kerdessel kapcsolatos reszletekert tekintse meg az oldal "Adatvedelmi iranyelvei" cimu reszet.

Kenyszer helyzetben. Eset

Egyik fel sem felel a Szerzodesbol eredo kotelezettsegeinek nem teljesiteseert vagy a jelen Feltetelekben foglaltaknak, ha az ilyen nemteljesites megfeleloen es / vagy megfelelo modon teljesen vagy reszben kenyszer esemeny vagy veletlen esemeny miatt kovetkezik be. A kenyszer jelyzet az a kulso esemeny, amely kiszamithatatlan, teljesen lathatatlan es elkerulhetetlen. A veletlen eset olyan esemeny, amelyet nem lehet elore latni vagy megakadalyozni.

Ha a bekovetkezes napjatol szamitott 30 (harminc) napon belul a kenyszer esemeny vagy a veletlen esemeny megszunik, mindegyik felnek jogaban all ertesiteni a masik felet a Szerzodes megszuneserol anelkul, hogy barmelyik fel barmifele kovetelese lenne a masiktol a karok miatt.

Alkalmazando jog. Igazsagszolgaltatas

Ezek a Feltetelek es a Megallapodas a Romania teruleten hatalyos roman torvenyi rendelkezesek es a Moldovai Koztarsasag teruleten, azaz Magyarorszagon ervenyes jogszabalyok hatalya ala tartoznak. Vitarendezes eseten a Briomax Grup Pro S.R.L illetekes hatosaga, a Felhasznalo / Ugyfel egyeterteset fejezi ki a kompetencia megvalasztasaval kapcsolatban

Egyebek

Ha barmilyen okbol vegrehajthatatlannak vagy ervenytelennek minosul a jelen Altalanos Szerzodesi Feltetelek barmelyike, akkor azt az eredeti zaradekhoz legkozelebb eso ervenyes zaradek helyettesiti.

A jelen Feltetelek es / vagy Szerzodes zaradekanak / rendelkezeseinek ervenytelensege / hatastalansaga nem erinti a tobbi, valtozatlanul alkalmazando zaradek / rendelkezes ervenyesseget / alkalmazhatosagat.

Adatvedelmi iranyelvek

Fontos elkotelezettsegnek tartjuk a szemelyes adatok vedelmehez valo jog biztositasat, ezert az eroforrasainkat es erofesziteseinket az adatok feldolgozasara forditjuk, teljes mertekben osszhangban a (z) 2016/679 rendelettel („Altalanos adatvedelmi rendelet” vagy „GDPR "), Valamint a Romania teruleten ervenyes egyeb jogszabalyokkal. Mivel ennek a jogi keretnek az egyik alapveto elve az atlathatosag, elkeszitettuk ezt a dokumentumot, amelyen keresztul szeretnenk tajekoztatni Ont arrol, hogyan gyujtjuk, hasznaljuk, tovabbitjuk es vedjuk szemelyes adatait, amikor kolcsonhatasba lep velunk szolgaltatasainkon keresztul honlapunkon.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az Adatvedelmi iranyelveinket rendszeresen frissitsuk es modositsuk, hogy tukrozzek a szemelyes adatok feldolgozasanak megvaltoztatasat vagy a jogi kovetelmenyek megvaltoztatasat. Ilyen valtoztatas eseten honlapunkon megjelenitjuk az Adatvedelmi iranyelv modositott valtozatat, ezert kerjuk, rendszeresen ellenorizze az Adatvedelmi iranyelvek tartalmat.

Kik vagyunk es hogyan tud velunk kapcsolatba lepni

Az Ovirro.ro/Ovirro.md a Briomax Grup Pro S.R.L, a romaniai szekhelyu roman jogi szemely kereskedelmi neve. Brasso, Vulturului utca nr.24, a Brasso Kereskedelmi Nyilvantartasaban bejegyezve. J8 / 2363 / 17.10.2018

CIF: 40016073 (a tovabbiakban "Ovirro" vagy "us"). Az adatvedelmi jogszabalyok alkalmazasaban uzemelteto vagyunk, amikor feldolgozzuk szemelyes adatait.

A kovetkezo tipusu szemelyes adatokat gyujtjuk Ontol:

Nev es vezeteknev

· E-mail

· Telefonszam

· Cim

· Szamlazasi es fizetesi reszletek

Mivel mindig nyitottak vagyunk az On visszajelzesei irant, es az On adatainak feldolgozasaval kapcsolatban tovabbi informaciokra van szuksege, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ovirro.ro/Ovirro.md tisztviselojevel az ertekesites soran @ ovirro.ro vagy postai vagy futarszolgalat utjan Brasso varosaba, 24, Vuluturlui, E5 blokk, A, ap.2, Brasso megye - azzal a megjegyzessel, hogy: Az Ovirro adatvedelmi tisztviselo figyelmet.

Melyek a szemelyes adatok kategoriai

Az On szemelyes adatait kozvetlenul Ontol gyujti ossze, igy ellenorizheti, hogy milyen tipusu informaciokat ad meg nekunk a kapcsolattarto urlapon: nev, keresztnev, e-mail es telefonszam, szamlazasi adatok es fizetes.

A szemelyes adatok kulonleges kategoriaiban nem gyujtunk vagy mas modon feldolgozunk az altalanos adatvedelmi rendeletben foglalt erzekeny adatokat. A 16 ev alatti kiskoruak adatait sem akarjuk gyujteni vagy feldolgozni.

Hogyan hasznaljuk az adatokat

Az On adatait csak az alkalmazando jogszabalyi rendelkezesekkel es ezen adatvedelmi iranyelvekkel osszhangban hasznaljuk fel az On altal igenyelt szolgaltatasok nyujtasahoz. Az adatok ezen kereteken kivul torteno feldolgozasat csak az On hozzajarulasaval vegezzuk, vagy csak az alneves vagy nevtelen formaban hasznaljuk fel az adatokat. Ha cegunk a fent felsoroltaktol eltero celokra kivanja feldolgozni szemelyes adatait, tajekoztatni fogja, hogy kifejezetten keri az uj feldolgozasi celu hozzajarulasat. A beleegyezes megszerzese utan a szemelyes adatok semmilyen mas celra nem kerulnek feldolgozasra.

Milyen jogokkal rendelkezik

Az altalanos adatvedelmi rendelet a szemelyes adataival kapcsolatban szamos jogot ismer fel. Kerheti, hogy torolje az adatokhoz valo hozzafereset, a fajljainkban levo hibak kijavitasat es /vagy ellenzi szemelyes adatainak feldolgozasat. On is gyakorolhatja a jogot arra, hogy panasszal forduljon az illetekes felugyeleti hatosaghoz, vagy forduljon a birosaghoz. Jogosulhat a szemelyes adatainak torlesere, az adatfeldolgozas korlatozasara es az adatatvitel jogara.

Jogainak gyakorlasahoz lepjen kapcsolatba velunk a fent felsorolt elerhetosegek segitsegevel.

Onnek joga van panaszt benyujtani a felugyelonek a szemelyes adatainak feldolgozasaval kapcsolatban. Romaniaban az adatvedelmi felugyelo elerhetosege a kovetkezo:

A szemelyes adatok feldolgozasanak felugyeletere vonatkozo nemzeti hatosag

G-ral. Gheorghe Magheru sugarut nem. 28-30., 1. szektor, 010336-as iranyitoszam, Bukarest, Romania

Telefon: +40.318.059.211 vagy +40.318.059.212

E-mail: [email protected]

A felugyeleti felugyelovel valo barmikor kapcsolatfelvetel joganak serelme nelkul kerjuk, elozetesen lepjen kapcsolatba velunk, es megigerjuk, hogy mindent megteszunk, hogy bekes uton megoldjuk a problemakat.

Suti-felhasznalasi iranyelvek

A suti egy kis szoveges fajl, amely betukbol es szamokbol all, amelyeket a szamitogepen, a mobil terminalon vagy a felhasznalo egyeb berendezesein tarolnak, ahonnan webhelyunkhoz hozzafer.

Ezek a fajlok lehetove teszik kulonosen a felhasznalo terminaljanak felismereset es a tartalom megfelelo bemutatasat, a felhasznalo beallitasainak megfeleloen.

A suti-k kellemes bongeszesi elmenyt nyujtanak a felhasznaloknak, es tamogatjak a felhasznalobaratabb szolgaltatasokat.

A suti-k onmagukban nem igenyelnek szemelyes adatokat, es sok esetben nem azonositjak szemelyesen az internethasznalokat.

Ezeket is hasznaljak olyan osszesitett anonim statisztikak keszitesere, amelyek segitenek megerteni, hogy a felhasznalo milyen elonyokkel jar a weboldalunkon, lehetove teve szamunkra, hogy javitsak strukturajukat es tartalmukat anelkul, hogy a felhasznalo szemelyesen azonositana magat. Să

A webhely latogatasa a kovetkezo tipusu suti-kat helyezheti el:

· A webhely futtatasahoz szigoruan szukseges sutik.

· Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager, Yandex Metrika Facebook Pixel

· Hirdetesi Suti- Google AdSense

A sutik es / vagy hasonlo technologiak, amelyek feltetlenul szuksegesek a webhely megfelelo mukodesehez, az eszkozre torteno beallitasakor, vagy az adott helyszinen fellepo helyszini muveletek eredmenyekent.

Ha nem akarja telepiteni oket a keszuleken, beallithatja, hogy a bongeszo blokkolja a suti-ket.

 

Frissitve 2019. aprilis

 

 

A cookie-kat a jobb böngészési élmény érdekében használjuk. A navigáció folytatásával elfogadja a cookie-k használatát. részletek