United States of America

GY.I.K.

Színes logókat is alkalmaznak?

Használjuk a belsőre tapadó színes szalagot.  A nagyobb hatás érdekében további diódákat telepítünk, amelyek megvilágítják a logót.

Felveheti a logót a tükörre?

Igen. Szállodák, éttermek és irodák esetében a logót tükör elejére helyezzük. Ehhez a rajzot közvetlenül az üveglapra nyomtatjuk, vagy fóliát használunk.

Biztosítanak-e garanciát az elektromos alkatrészekre?

Igen, garantáljuk, hogy a LED-ek, érzékelők és transzformátorok hibátlanul működnek legalább 3 évig.  Ha a világítási rendszer nem működik tökéletesen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és 3 héten belul kicseréljük.

Hogyan kapcsolható be a led-fény?

A megvilágított tükrökre alapjara  mechanikus kapcsolót szerelünk (a típustól függően, egyes modellek esetében szigorúan falkapcsolót kell felszerelni). Kínálunk lehetőséget egy másik típusú kapcsoló választására: érintőgomb, mozgásérzékelő vagy dupla érintőgomb. Adja meg a megrendelőlapon a választott kapcsoló típusát.

Mekkora a fény színhőmérséklete?

A LED-ek által kibocsátott fény színhőmérséklete 6000K. Ha szeretne, akkor melegebb árnyalatú - 4000K fényt is megrendelhet, a megrendelési költség ebben az esetben 5%-kal növekszik. Ezt a beállítást a termékoldalon választhatja meg.

A képeken egyes tükrök további oldalsó megvilágítással rendelkeznek. Meg lehet rendelni ezt az opciot is?

Igen, ezt az opció választhatja a termékoldalról (csak bizonyos modelleken érhető el).

Meddig működik a LED-szalag? Ki kell cserelni?

Csak megbízható és gazdaságos LED-eket használunk. 3 év garanciát kínálunk a hibátlan működésre. A gyakorlat azt mutatja, hogy tíz és még több évet müködnek. Szükség esetén a LED szallag és a transzformátor könnyen cserélhetők.

Miért vásárolnánk egy belső lámpával ellátott tükröt, ha fel lehet szerelni egy lámpát?

A lámpával ellentétben a tükörbe beépített LED-es világítás közvetlenül eloszlatja a fényt, elkerülve az árnyékot az arcán. Ez kényelmes és hasznos a nők számára sminkelés alkalmával és a férfiak számára a borotválkozás alkalmával.

Szükségem egy atipikus méretű tükörre. Meg tudják alkotni?

Igen, nem tipikus méretű tükör készíthető, ha az nem haladja meg a 2,5 x 2,1 métert.  Nagyszámú elemből mozaik tükröket is gyártunk. A megrendelés meghatarozasa érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mennyire vastag a tükör?

A LED tükrök vastagsága 25 mm, figyelembe véve a világítási rendszer házát is.

Gravírozhatnak egy egyedi 3D rajzot a fakeretre?

CNC router segítségével gravírozhatunk egyedi kereteket. Kérjuk, hívjon bennünket, hogy jelezze, lehetséges-e a kívánt metszet elvégzése az Ön által kiválasztott kereten.

A kereteket kézzel festették vagy a permetező helyiségben?

Az összes terméket egy speciális helyiségben festünk. Ez a módszer az egyenletes felületet biztosít, csíkok és dudorodások nélkül.

Milyen színek állnak rendelkezésre?

Minden olyan termék esetében, amely színes kerettel rendelkezik, a rendelkezésre álló színek megjelennek a webhelyen.  Ha más színt szeretne megrendelni, mint a bemutatott, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Miből készülnek a tükör keretei?

A tükör típusától függően a keretek fémből, műanyagból, fából és MDF-ből készülnek.

Az elektromos kábel megtalálható a készletben?

Igen, a világító tükrök 1 méteres elektromos kábellel és a hálózati csatlakozóaljzattal vannak felszerelve.  A fölösleges kábelt nem szabad levágni, elrejthető a ház belsejében.

Fel akarok szerelni a fürdőszobába egy LED-es világítású tükröt. Veszélyes lehet?

Nem. Minden tükör megfelel az IP44 európai biztonsági előírásoknak. Az összes elektromos alkatrész - a transzformátor, a kapcsoló és a vezetékek a műanyag házban található. Védettek a gőztől és a víztől. Ezért a tükört fel lehet szerelni a fürdőszobában vagy a medence közelében is.

Földrengések vannak a videkunkon. A tükör nem esik le?

Nem.  Ha a tükör egyenesen van felszerelve, és a készlet összes rögzítő elemét használja, akkor a tükör erős vibráció esetén is a falon marad.

A rögzítő mechanizmus fémből készül. Rozsdásodhat-e, ha a fürdőszobába telepítik?

Nem. Minden rögzítő anyag alumíniumból készül, amely soha nem rozsdásodik.

Fel tudom szerelni egyedül, a tükört a falra?

Igen, a tükörrel együtt megkap minden rogzito element ami a felszereléshez szukseges. Csak fúrógepre, fúróra és keresztes csavarhúzóra van szüksége. A tükör önmagában is felszerelhető, de azt javasoljuk, hogy a nagy tükröket két ember emelje fel.

Tetszik a tükör, de az oldalon vízszintesen van rögzítve. Szeretném, ha függőlegesen (vagy fordítva) lehetne felszerelni. Kell külön fizetni a rögzítési mód megváltoztatásáért?

Nem. A rögzítő rudat ingyenesen felszereljük a kívánt helyzetbe. Csak ezt meg kell jegyezni a megrendelőlapon.

Mennyibe kerül a szállítás?

Ingyenes szállítást biztosítunk minden városba és a legtöbb Magyarországon levő faluba. Méretétől és súlyától függetlenül.

Milyen fizetési módok alkalmazhatók?

A megrendelt termékek fizetéséhez többféle lehetősége van: bankkártyás fizetés, banki átutalás vagy visszatérítés (csak az Expressz szállítás kategóriába tartozó termékekre).

Mikor kapom meg a rendelt terméket?

A terméket a megrendelés megerősítésétől számított 3-4 héten belül kapja meg.  Ebben az időben elkészítjük és kézbesítjük tükörét.

A tükör könnyen eltörhet. Sértetlen lesz a termék?

Természetesen.  Szigorúan betartjuk az összes szukseges lepest amely a termek   sértetlenseget biztositja. Először: a tükör szűk fóliába van becsomagolva, széleit polisztiroll borítja, majd a tükör kartondobozba, a dobozt pedig egy fából készült védőtokba lessz helyezve.  A tükör csak fuggolegesen, szallithato a raklapon . Mindez megóvja az üveget a karcolásoktól, repedésektől vagy csonkulastol.

Mit tegyek, ha a kicsomagolás során kiderült, hogy a tükör sérült?

Kicseréljük ingyenesen a szállítás során megsérült terméket.  Kérjük, fényképezze le a hibát a telefonnal, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +40 368 086 110 telefonszámon. A futár felveszi a sérült terméket.  3 hét múlva egy új tükröt kap.

Pot monta oglinda in nisa?

 

Oglinzile nu pot fi atarnate in nise, din cauza specificului barelor de fixare ale acestora.

Pot conecta oglinda cu iluminarea la un intrerupator cu dimmer?

Nu este permisa conectarea oglinzile ce au iluminare led de orice tip, la intrerupatoae cu dimmer. Daca modelul de oglinda ales nu presupune buton de conectarea sau buton touch, aceasta trebuie conectat  doar la un intrerupator simplu. Contar, produsul achizitionat nu mai reprezinta caz de garantie.

A cookie-kat a jobb böngészési élmény érdekében használjuk. A navigáció folytatásával elfogadja a cookie-k használatát. részletek