United States of America

GY.I.K.

Színes logókat is alkalmaznak?

Használjuk a belsőre tapadó színes szalagot.  A nagyobb hatás érdekében további diódákat telepítünk, amelyek megvilágítják a logót.

Felveheti a logót a tükörre?

Igen. Szállodák, éttermek és irodák esetében a logót tükör elejére helyezzük. Ehhez a rajzot közvetlenül az üveglapra nyomtatjuk, vagy fóliát használunk.

Biztosítanak-e garanciát az elektromos alkatrészekre?

Igen, garantáljuk, hogy a LED-ek, érzékelők és transzformátorok hibátlanul működnek legalább 3 évig.  Ha a világítási rendszer nem működik tökéletesen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és 3 héten belul kicseréljük.

Hogyan kapcsolható be a led-fény?

A megvilágított tükrökre alapjara  mechanikus kapcsolót szerelünk (a típustól függően, egyes modellek esetében szigorúan falkapcsolót kell felszerelni). Kínálunk lehetőséget egy másik típusú kapcsoló választására: érintőgomb, mozgásérzékelő vagy dupla érintőgomb. Adja meg a megrendelőlapon a választott kapcsoló típusát.

Mekkora a fény színhőmérséklete?

A LED-ek által kibocsátott fény színhőmérséklete 6000K. Ha szeretne, akkor melegebb árnyalatú - 4000K fényt is megrendelhet, a megrendelési költség ebben az esetben 5%-kal növekszik. Ezt a beállítást a termékoldalon választhatja meg.

A képeken egyes tükrök további oldalsó megvilágítással rendelkeznek. Meg lehet rendelni ezt az opciot is?

Igen, ezt az opció választhatja a termékoldalról (csak bizonyos modelleken érhető el).

Meddig működik a LED-szalag? Ki kell cserelni?

Csak megbízható és gazdaságos LED-eket használunk. 3 év garanciát kínálunk a hibátlan működésre. A gyakorlat azt mutatja, hogy tíz és még több évet müködnek. Szükség esetén a LED szallag és a transzformátor könnyen cserélhetők.

Miért vásárolnánk egy belső lámpával ellátott tükröt, ha fel lehet szerelni egy lámpát?

A lámpával ellentétben a tükörbe beépített LED-es világítás közvetlenül eloszlatja a fényt, elkerülve az árnyékot az arcán. Ez kényelmes és hasznos a nők számára sminkelés alkalmával és a férfiak számára a borotválkozás alkalmával.

Szükségem egy atipikus méretű tükörre. Meg tudják alkotni?

Igen, nem tipikus méretű tükör készíthető, ha az nem haladja meg a 2,5 x 2,1 métert.  Nagyszámú elemből mozaik tükröket is gyártunk. A megrendelés meghatarozasa érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mennyire vastag a tükör?

A LED tükrök vastagsága 25 mm, figyelembe véve a világítási rendszer házát is.

Gravírozhatnak egy egyedi 3D rajzot a fakeretre?

CNC router segítségével gravírozhatunk egyedi kereteket. Kérjuk, hívjon bennünket, hogy jelezze, lehetséges-e a kívánt metszet elvégzése az Ön által kiválasztott kereten.

A kereteket kézzel festették vagy a permetező helyiségben?

Az összes terméket egy speciális helyiségben festünk. Ez a módszer az egyenletes felületet biztosít, csíkok és dudorodások nélkül.

Milyen színek állnak rendelkezésre?

Minden olyan termék esetében, amely színes kerettel rendelkezik, a rendelkezésre álló színek megjelennek a webhelyen.  Ha más színt szeretne megrendelni, mint a bemutatott, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Miből készülnek a tükör keretei?

A tükör típusától függően a keretek fémből, műanyagból, fából és MDF-ből készülnek.

Az elektromos kábel megtalálható a készletben?

Igen, a világító tükrök 1 méteres elektromos kábellel és a hálózati csatlakozóaljzattal vannak felszerelve.  A fölösleges kábelt nem szabad levágni, elrejthető a ház belsejében.

Fel akarok szerelni a fürdőszobába egy LED-es világítású tükröt. Veszélyes lehet?

Nem. Minden tükör megfelel az IP44 európai biztonsági előírásoknak. Az összes elektromos alkatrész - a transzformátor, a kapcsoló és a vezetékek a műanyag házban található. Védettek a gőztől és a víztől. Ezért a tükört fel lehet szerelni a fürdőszobában vagy a medence közelében is.

Földrengések vannak a videkunkon. A tükör nem esik le?

Nem.  Ha a tükör egyenesen van felszerelve, és a készlet összes rögzítő elemét használja, akkor a tükör erős vibráció esetén is a falon marad.

A rögzítő mechanizmus fémből készül. Rozsdásodhat-e, ha a fürdőszobába telepítik?

Nem. Minden rögzítő anyag alumíniumból készül, amely soha nem rozsdásodik.

Fel tudom szerelni egyedül, a tükört a falra?

Igen, a tükörrel együtt megkap minden rogzito element ami a felszereléshez szukseges. Csak fúrógepre, fúróra és keresztes csavarhúzóra van szüksége. A tükör önmagában is felszerelhető, de azt javasoljuk, hogy a nagy tükröket két ember emelje fel.

Tetszik a tükör, de az oldalon vízszintesen van rögzítve. Szeretném, ha függőlegesen (vagy fordítva) lehetne felszerelni. Kell külön fizetni a rögzítési mód megváltoztatásáért?

Nem. A rögzítő rudat ingyenesen felszereljük a kívánt helyzetbe. Csak ezt meg kell jegyezni a megrendelőlapon.

Mennyibe kerül a szállítás?

Ingyenes szállítást biztosítunk minden városba és a legtöbb Magyarországon levő faluba. Méretétől és súlyától függetlenül.

Milyen fizetési módok alkalmazhatók?

A megrendelt termékek fizetéséhez többféle lehetősége van: bankkártyás fizetés, banki átutalás vagy visszatérítés (csak az Expressz szállítás kategóriába tartozó termékekre).

Mikor kapom meg a rendelt terméket?

A terméket a megrendelés megerősítésétől számított 3-4 héten belül kapja meg.  Ebben az időben elkészítjük és kézbesítjük tükörét.

A tükör könnyen eltörhet. Sértetlen lesz a termék?

Természetesen.  Szigorúan betartjuk az összes szukseges lepest amely a termek   sértetlenseget biztositja. Először: a tükör szűk fóliába van becsomagolva, széleit polisztiroll borítja, majd a tükör kartondobozba, a dobozt pedig egy fából készült védőtokba lessz helyezve.  A tükör csak fuggolegesen, szallithato a raklapon . Mindez megóvja az üveget a karcolásoktól, repedésektől vagy csonkulastol.

Mit tegyek, ha a kicsomagolás során kiderült, hogy a tükör sérült?

Kicseréljük ingyenesen a szállítás során megsérült terméket.  Kérjük, fényképezze le a hibát a telefonnal, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +40 368 086 110 telefonszámon. A futár felveszi a sérült terméket.  3 hét múlva egy új tükröt kap.

A cookie-kat a jobb böngészési élmény érdekében használjuk. A navigáció folytatásával elfogadja a cookie-k használatát. részletek