United States of America

Tehnologia, alkalmasság, garancia, házhozszállítás

Lehetőséget kínálunk arra, hogy megtalálja az önnek legmegfelelöbb tükröt. Különleges, egyedi, stílusa és funkcionalitása alapján.

Minden termékünk egyedi megrendelés alapján készül. Minden megrendelt terméket kifejezetten az ön számára gyártjuk. Ezért a termék kiszállítási ideje 3-6 hét.

Fejlett technológiák

A tükör mögött található világító rendszerekkel ellátott innovatív tükrök nagyobb láthatóságot és tisztaságot biztosítanak, mint azok a világítási rendszerek, amelyekben a fényforrás a mennyezet közepén van elhelyezve. A fürdőszobák, folyosók, nappali és hálószoba LED-es világító tükrök olyan tükrök, amelyek garantálják a torzítás nélküli visszaverődést, és nagyobb ellenállással rendelkeznek az oxidációval és a mechanikai kopással szemben, mint a normál tükör. Az O'virro LED-ek most már lehetőséget kínálnak arra, hogy tükröket saját méretük és kialakításuk szerint készítsük. Az O'virro LED-ek 50 000 órás üzemidővel rendelkeznek.

Megnövelt funkcionalitás

Választhat egy vagy több kiegészítő tükör opcióval, mint például párátlanítás, kiegészítő környezeti világítás, mozgásérzékelő, érintőgomb, dupla érintőgomb, rozsdamentes acél keret. Válassza ki a tükörkeret színét. Mindezek a lehetőségek növelik a tükrök funkcionalitását, meghaladva egyszerű alapvető funkcióját.

Garancia

Garantáljuk, hogy a LED-ek, érzékelők és transzformátorok hibátlanul működnek legalább 3 évig. Ha a világítási rendszer nem működik tökéletesen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és 3 hét alatt kicseréljük.

Ingyenes szállítás

Termékeink biztonságos és ingyenes kiszállítását kínáljuk Románia, Magyarország és a Moldovai Köztársaság területén. Termékeket szállítunk az EU egész területén (kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot).

A terméket a megrendelés visszaigazolásától számított 3-4 héten belül kapja meg, kivéve az Expressz szállítás kategóriájú tükröket. Ebben az időben elkészítjük és kézbesítjük tükörét

 

A cookie-kat a jobb böngészési élmény érdekében használjuk. A navigáció folytatásával elfogadja a cookie-k használatát. részletek