United States of America

"Az O'virro alkotásai a mi világegyetemünk, amelybe minden hatalmat, ötletet és időt beruházunk."

Rólunk

Történelmünk

Viszonylag fiatal cég vagyunk, nagy ambícióval és lelkesedéssel. Mindössze 4 év alatt sikerült elnyernünk Románia, Magyarország és R. Moldova ügyfeleink bizalmát termékeink minősége, egyedisége és egyedi tervezése révén. Sikerült felépíteni egy olyan hálózatot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi O'VIRRO tükröket szállítsunk az ügyfél ajtajához, egyetlen kattintással. Erős partnerségi kapcsolatok kiépítése a három ország több mint 40 vállalatával.

Tükrök készítése Az O'VIRRO egy összetett folyamat, kezdve a tervező papírra vázlatával, amely több ezer változást, kiigazítást és kiegészítést támogat. A gyártás technikai részleteit elemezzük, az összes elemet gondosan megválasztjuk, minden sort, szöget, reflexiót, kombinációt és anyagot megfontolunk. Csak akkor válik a vázlat műszaki rajzgé, amely alapján új O'VIRRO tükör életre kel.

Számunkra, az O'VIRRO csapata, a tükrök műalkotások, amelyek egyszer megérkeztek új otthonába, egészekké kell válniuk a tulajdonosukkal és a térrel, amelyben jönnek.

A folyamatos fejlesztés érdekében szorosan nyomon követjük az új trendeket a belsőépítészet és a technológiai innovációk területén. Gondosan kiválasztunk minden részletet, figyelembe véve az O'VIRRO termékek esztétikai és gyakorlati aspektusait.

about-us
about-us
about-us

Meglátás

Mivel a világ, amelyben élünk, felgyorsult ütemben változik, mert az egyszerű dolgok fejlődnek és összetettebbé válnak, mivel a tükrök már régóta kibővitettek a triviális tárgy fogalmát, és különleges tükröket készítünk, amelyek nemcsak megnövekedett müködő képességgel bírnak, hanem saját személyiséggel is.

Keményen dolgozunk, hogy a legismertebb és legmegbízhatóbb tükrök gyártójává váljunk, egyedi és okújított megoldásokat kínálva a belsőépítészet területén.

 

Megbizatás

 Az O'VIRRO termékek és szolgáltatások minőségének folyamatos javítása, az elvárások teljesítése és meghaladása érdekében.

about-us
A cookie-kat a jobb böngészési élmény érdekében használjuk. A navigáció folytatásával elfogadja a cookie-k használatát. részletek