Viziteaza site-ul Ovirro.ro pe ShopMania
United States of America

"Creatiile O'VIRRO sunt universul nostru, in care investim toate puterile, ideile si timpul."

Pentru noi oglinzile sunt obiect de arta | O`VIRRO | Producator Premium

Istoric 

Suntem o companie relativ tanara, cu multa ambitie si entuziasm. In doar 4 ani am reusit sa castigam increderea clientilor din Romania, Ungaria și R. Molodova, prin calitatea, unicitatea si design-ul inedit al produselor noastre. Am reusit sa construim o retea, care ne permite sa livram oglinzi O’VIRRO personalizate, la usa clientului, doar printr-un simplu clic. Sa stabilim relatii puternice de parteneriate cu peste 40 de companii in cele 3 tari.

Crearea oglinzilor O’VIRRO e un proces complex, care incepe de la o schită pe hartie a designer-ului, suporta mii de modificări, ajustări si completări. Se analizează orice detaliu tehnic de producere, se aleg minutios toate elementele, se gandeste fiecare linie, unghi, reflexie, imbinare, material. Doar după aceea schita devine un desen tehnic, in baza căruia prinde viată o nouă oglindă O’VIRRO.

Pentru noi, cei din echipa O’VIRRO, oglinzile sunt obiecte de artă, care odată ajunse in noua sa casă, trebuie să devină un tot intreg cu spatiul in care vin.

Urmărim cu atentie noile tendinte in domeniul design-ului interior si a inovatiilor tehnologice pentru o imbunătătire continuă. Selectăm cu grijă fiecare detaliu, tinand cont de aspectele estetice si practice ale produselor O’VIRRO.

about-us
about-us
about-us

Viziune

Pentru ca lumea in care traim se schimba intr-un ritm accelerat, pentru ca lucrurile simple evolueaza, devenind tot mai complexe, pentru ca oglinzile demult au depasit notiunea unui obiect banal, cream oglinzi deosebite, inzestrandu-le nu doar cu functionalitate sporita, dar si cu personalitate.

Tindem sa devenim cel mai recunoscut si de incredre producator de oglinzi, oferind solutii unice si invotoare in domeniul desing-ului de interior.

 

Misiune

Sa amplificam continuu calitatea produselor si serviciilor O’VIRRO, pentru a corespunde si chiar depasi asteptarile tale.

about-us

Beneficii

  1. Alegeti oglinda care va reprezinta. Deosebita si unica, prin stilul si functionalitatea sa.
  2. Optati pentru una sau mai multe optiuni suplimentare: dezaburire, iluminare suplimentara, senzor de miscare, buton touch, buton touch dublu, rama de inox. Fiecare oglinda se realizeaza pe baza de comanda speciala.
  3. De aceea timpul de livrare a produsului este de 3-6 saptamani. In fiecare zi depunem eforturi maxime, amplificand calitatea produselor oferite, pentru a corespunde si chiar depasi asteptarile Dumneavoastra.
  4. Selectăm cu grijă fiecare element, ținând cont de aspectele estetice și practice ale produselor O’VIRRO.
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii