United States of America

"Creatiile O'VIRRO sunt universul nostru, in care investim toate puterile, ideile si timpul."

➣Producem Oglinzi LED si Decorative pentru baie | Producator Premium ⓵|

Istoric 

Suntem o companie relativ tanara, cu multa ambitie si entuziasm. In doar 4 ani am reusit sa castigam increderea clientilor din Romania, Ungaria și R. Molodova, prin calitatea, unicitatea si design-ul inedit al oglinzilor noastre. Am reusit sa construim o retea, care ne permite sa livram oglinzi O’VIRRO personalizate, la usa clientului, doar printr-un simplu clic. Sa stabilim relatii puternice de parteneriate cu peste 40 de companii in cele 3 tari.

Crearea oglinzilor O’VIRRO e un proces complex, care incepe de la o schita pe hartie a designer-ului, suporta mii de modificări, ajustări si completări. Se analizează orice detaliu tehnic de producere, se aleg minutios toate elementele, se gandeste fiecare linie, unghi, reflexie, imbinare, material. Doar după aceea schita devine un desen tehnic, in baza caruia prinde viata o noua oglinda O’VIRRO.

Pentru noi, cei din echipa O’VIRRO, oglinzile sunt obiecte de arta, care odata ajunse in noua sa casa, trebuie sa devina un tot intreg cu spatiul in care vin.

Urmarim cu atentie noile tendinte in domeniul design-ului interior si a inovatiilor tehnologice pentru o imbunatatire continua. Selectam cu grija fiecare detaliu, tinand cont de aspectele estetice si practice ale produselor O’VIRRO.

about-us
about-us
about-us

Viziune

Pentru ca lumea in care traim se schimba intr-un ritm accelerat, pentru ca lucrurile simple evolueaza, devenind tot mai complexe, pentru ca oglinzile demult au depasit notiunea unui obiect banal, cream oglinzi deosebite, inzestrandu-le nu doar cu functionalitate sporita, dar si cu personalitate.

Tindem sa devenim cel mai recunoscut si de incredre producator de oglinzi, oferind solutii unice si invotoare in domeniul desing-ului de interior.

 

Misiune

Sa amplificam continuu calitatea produselor si serviciilor O’VIRRO, pentru a corespunde si chiar depasi asteptarile tale.

about-us

Beneficii

  1. Concept inovativ
  2. Utilitate si Functionalitate 
  3. Dimensiuni personalizate
  4. Variatie de design in peste 90 de modele
  5. Siguranta
  6. Montare usoara
  7. Oglinzile se fabrica pe baza de Comanda Speciala.
  8. Livarea pana la usa.
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii