United States of America

F.A.Q.

Aplicati si logotipuri color?

Da, folosim banda color care se lipeste pe interior. Pentru un efect mai mare, instalam diode suplimentare care ilumineaza logotipul.

Puteti aplica logotipul pe oglinda?

Da. Pentru hoteluri, restaurante și oficii aplicăm logotipul pe fața oglinzii. Pentru aceasta imprimăm desenul direct pe sticla sau folosim folie.

Oferiti garantie pentru piesele electrice?

Da, noi garantam ca LED-urile, senzorul si transformatoarele vor functiona impecabil cel putin 3 ani. Daca sistemul de iluminare nu funcționeaza perfect, contactati-ne si in 3 saptamani acesta va fi inlocuit.

Cum se aprinde lumina?

Pe oglinzile cu iluminare montam, de baza, intrerupator mecanic (in dependenta de model, pentru unele modele trebuie stric prevazut un intrerupator pe perete). Oferim posibilitatea sa alegeti alt tip de intrerupator: buton touch, senzor de miscare sau buton touch dublu. Indicati tipul de intrerupator ales in formularul de comanda.

Care este temperatura de culoare a luminii?

Temperatura de culoare a luminii emanata de LED-uri este de 6000K. La dorinta, puteti comanda o lumina cu nuanta mai calda – 4000K, costul comenzii crescand, in acest caz, cu 5%. Puteti alege acesta optiune din pagina produsului.

In imagini, unele oglinzi au iluminare laterala suplimentara. Aceasta opțiune poate fi comandata?

Da, puteți alege acesta optiune din pagina produsului (este disponibila doar pentru anumite modele).

Cat timp va functiona banda LED? Ea trebuie schimbata?

Folosim doar LED-uri fiabile si economicoase. Oferim o garantie de 3 ani de functionare impecabila. Practica ne demonstreaza ca acestea functioneaza si 10 ani, si chiar mai mult. La necesitate, banda LED si transformatorul pot fi usor inlocuite.

De ce sa cumpar o oglinda cu iluminare interna, daca pot monta o lampa?

Spre deosebire de lampa, iluminarea LED încorporata in oglinda disperseaza lumina direct în fata, evitand umbrele de pe fata Dvs. Acest lucru este comod si util pentru doamne in timpul machierii si pentru barbati in timpul barbieritului.

Am nevoie de o oglinda de marime atipica. Mi-o puteti face?

Da, noi putem produce o oglinda de marime atipica, daca aceasta nu depaseste 2,5 x 2,1 metri. De asemenea, producem oglinzi-mozaic dintr-un numar mare de elemente. Pentru a discuta comanda, Vă rugam sa ne contactati.

Ce grosime are oglinda?

Grosimea oglinzilor cu LED este de 25 mm, luand in calcul si carcasa pentru sistemul de iluminat.

Puteti grava un desen 3D personalizat pe rama din lemn?

Puteam grava ramele personalizat, cu ajutorul unui router CNC. Vă rugam sa ne telefonati pentru a preciza daca este posibila executarea gravurei dorite pe rama aleasa de Dvs.

Ramele sunt vopsite manual sau in camera de pulverizare?

Toate produsele sunt vopsite intr-o camera speciala. Aceasta metoda asigura o suprafata uniforma, fara striatii si rizuri.

Ce culori sunt disponibile?

Pentru fiecare produs care poate avea rama colorata, pe site sunt afisate culorile disponibile. Daca doriti sa comandati o alta culoare decat cele prezentate, va rugam sa ne contactati.

Din ce sunt facute ramele pentru oglinda?

In dependenta de modelul oglinzii, ramele sunt produse din metal, plastic, lemn și mdf.

Cablul electric este inclus in set?

Da, toate oglinzile cu iluminare sunt dotate cu un cablu electric de 1 metru si cu mufa pentru conectarea la rereaua electrica. Surplusul de cablu nu trebuie taiat, el poate fi ascuns in interiorul carcasei.

Vreau sa pun in baie o oglinda cu iluminare LED. Este periculos?

Nu. Toate oglinzile respecta standardul european de siguranta electrica IP44. Toate componentele electrice – transformatorul, intrerupatorul si firele se afla in interiorul carcasei din plastic. Acestea sunt protejate de aburi și apa. De aceea oglinda poate fi instalata in camera de baie sau langa piscina.

In regiunea mea se produc cutremure de pamant. Oglinda nu va cadea?

Nu. Daca veti instala oglinda drept, folosind toate piesele de fixare din set, oglinda va ramane pe perete chiar si in cazul unor vibratii puternice.

Mecanismul de fixare este din metal. Poate sa rugineasca daca este instalat in baie?

Nu. Toate dispozitivele de fixare sunt din aluminiu, care nu rugineste niciodata.

Voi putea de sine statator fixa oglinda pe perete?

Da.Impreuna cu oglinda veti primi toate cele necesare pentru fixarea acesteia. Veti avea nevoie doar de un perforator, de burghiu si de o surubelnita cruciforma. Oglinda poate fi instalata de sine statator, insa recomandam ca oglinzile mari sa fie ridicate de doua persoane.

Imi place oglinda, dar pe site aceasta este fixata orizontal. Mi-as dori ca aceasta sa fie instalata vertical (sau viceversa). Va trebui sa platesc suplimentar pentru schimbarea modului de fixare?

Nu. Vom monta gratuit bara de fixare în pozitia dorita. Trebuie doar sa mentionati acest fapt in formularul de comanda.

Cat costa livrarea?

Livram comanda gratuit în toate orasele si in majoritatea satelor din Romania, indiferent de marimea si greutatea acesteia.

Care sunt modalitatile de plata?

Pentru a achita produsele comandate aveti la dispozitie mai multe optiuni: plata cu card bancar, transfer bancar sau plata ramburs (doar pentru produsele din categoria Livrare Express).

Cand voi primi produsul comandat?

Veti primi produsul in timp de 3-4 saptamani de la confirmarea comenzii. In acest rastimp noi confectionam si va livram oglinda.

Oglinda se poate sparge ușor. Voi primi produsul intact?

Desigur. Noi respectăm cu strictețe toți pașii necesari pentru a vă livra produsul intact. Pentru început oglinda este învelită cu folie strech, marginile acesteia sunt acoperite cu polistirenă, după aceea oglinda se pune în cutie de carton, iar cutia la rândul său, în carcasă protectoare de lemn. Oglinda se transporta doar în poziție verticală, pe palet.Toate acestea protejează sticla de zgârieturi, fisurare sau știrbire.

Care sint regulile de receptionare a oglinzii??

Oglinzile livrate sint asigurate in caz de distrugere in timpul livrarii. Astfel unica conditie obligatorie pe care trebuie sa  o respectati este sa deschideti coletul impreuna cu curierul. Astfel in caz ca depistati ca produsul este ciobit sau fisurat, va trebui sa refuzati primirea produssului si sa ne informati despre problema. In aceasta situatie nefericita, noi ne v-om lua toata responsabilitatea fata de produs, iar voi ve-ti avea 2 optiuni: sa primiti imediat banii inapoi, sau sa primiti un alt produs nou .

Pot monta oglinda in nisa?

 

Oglinzile nu pot fi atarnate in nise, din cauza specificului barelor de fixare ale acestora.

Pot conecta oglinda cu iluminarea la un intrerupator cu dimmer?

Nu este permisa conectarea oglinzile ce au iluminare led de orice tip, la intrerupatoae cu dimmer. Daca modelul de oglinda ales nu presupune buton de conectarea sau buton touch, aceasta trebuie conectat  doar la un intrerupator simplu. Contar, produsul achizitionat nu mai reprezinta caz de garantie.

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii