United States of America

Garantia

O'VIRRO  garanteaza produsele din data cumpararii privitor la orice defect de fabricatie. Aceasta garantie nu acopera daunele provocate de utilizarea incorecta, folosirea produselor in alte scopuri decat pentru cele care au fost realizate sau lovirea produsului.

Termenul de garantie este de 36 luni de la data vanzarii. Conform Art.17 din Legea 449-2003 consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de 2 luni de cand a constatat-o.

Durata medie de ulitizare a produselor O'VIRRO este de 10 ani. In cadrul acestei perioade, se asigura inlocuirea partilor defecte, contra cost.

TRANSPORT/DEPOZITARE/MANIPULARE-MONTARE/INSTALARE-INTRETINERE

Instructiuni cu privire la transportul/instalarea/folosirea si intretinerea oglinzilor.

1. Transportul se face cu mijloace acoperite, curate, cu mijloace adecvate de fixare si protejare pentru a se evita deteriorarea in timpul manipularii si transportului.

2. Transportul si depozitarea se face ii ambalaje O'VIRRO exclusive in pozitie verticala cu fixare rigida a ambalajului de un suport fix.

3.  Mutarea produselor O'VIRRO se face numai prin ridicarea lor, prinderea pentru ridicare se face de la baza.

4. Instalarea din punct de vedere electric a produsului este obligator sa fie executata exclusiv de catre personal autorizat pentru astfel de operatiuni.

5. In caz de reclamatie cumparatorul va face dovada ca instalarea componentelor electrice a fost executata de o persoana fizica sau juridica autorizata. In caz contrar, producatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru defectarea produsului sau pentru orice alte daune de orice natura provocate de montajul necorespunzator al instalatei electrice.

6. Ambalajul si schema de montaj se vor pastra pentru verificari in cazul unor eventuale reclamati ulterioare.

7. Nu asezati pe polite obiecte cu greutatea totala mai mare de 1,5-2 kg.

8. Produsele O'VIRRO se pastrează numai in incaperi aerisite, ferit de afectiunea radiatiilor solare si de contactul indelungat cu apa.

Retineti: Produsele O'VIRRO sunt concepute pentru interior.

9. Se recomanda o distanta de minimum 30 cm fata de sursele de apa. Evitati contactul direct cu apa. Acesta este conceput sa reziste la conditii normale de umiditate. Expunerea permanent la un grad ridicat de umiditate va provoca deteriorarea produselor.

10. Asigurati impamantarea pentru oglinzi.

11. Amplasati  la distanta de sursele de caldura (calorifer, etc.) distanta de garda generala  este de 30 cm.

12. Se recomanda verificarea periodica a instalatiei sanitare aferente mobilierului de baie pentru a evita eventualele pierderi de apa care ar putea duce in timp la deteriorarea produselor.

Modalitatii de asigurare a garantiei:

Garantia se solutioneaza la sediul Distribuitorului prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, nedeteriorat, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substate in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Garantia este solutionată in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

 

 

      

 

We use cookies to give you a better browsing experience. By continuing navigation, you agree to the use of cookies. Details